Barnaby Savage

UPDATE

Kruysen: ontmoeting in een oogopslag komt naar Den Bosch

Vorig jaar heeft Barnaby de eerste stappen gezet richting het archiveren en het kenbaar maken van verhalen en ervaringen van cruisers in Amsterdam. Er zijn verschillende cruisers tussen de leeftijd van 24 – 75 jaar geïnterviewd en hun ervaringen auditief opgenomen voor Cruise Verhalen; een audioarchief dat ontmoetingen in de publieke ruimte documenteert.

Gedurende deze periode heeft hij gewerkt aan ‘Cruise Verhalen’, een auditieve gekoppeld aan een visuele kaart van Amsterdam die de voormalige gay cruiseplekken die de stad had belicht met de verhalen deelt die ze herbergen.

Tijdens zijn residentie heeft hij individuele interviews met hun persoonlijke cruiseverhalen gedeeld en tijdens de residency aan de kaart toegevoegd en bezoekers krijgen de kans om te leren hoe de openbare ruimte op onverwachte manieren wordt gebruikt. Van korte seksuele ontmoetingen tot levenslange vriendschappen, de verhalen raken overkoepelende thema’s als verbondenheid, intimiteit, seksuele vrijheid en vriendschap.

Met veel plezier en trots nodigen wij jullie mede namens onze woordvoerder Barnaby Savage uit voor het project ‘Cruise Verhalen’ in Den Bosch.

Deel Jouw Cruise Verhalen uit Den Bosch en Omstreken!

Tijdens zijn residentie zal Barnaby Savage cruisers interviewen en praten over hun persoonlijke cruise verhalen in ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

Deze verhalen variëren van kortstondige seksuele ontmoetingen tot levenslange vriendschappen en raken aan thema’s als verbinding, intimiteit, seksuele vrijheid en vriendschap.

Door jouw persoonlijke ervaring te delen, help je bezoekers een andere kant van deze ontmoetingen te horen. Of het nu gaat om een onvergetelijk hete ervaring of een prachtig moment dat je bijblijft, alle verhalen zijn welkom.

Wanneer? Van 4 en 5 juni is de studio op afspraak open voor interviews. Je krijgt dan ook te horen waar het zal zijn.

Heb jij een cruise ervaring die je wilt delen? Neem contact op met Barnaby via cruiseverhalen@gmail.com en vermeld over welke plekkenrond om Den Bosch je iets wilt delen en in het kort wat je wil vertellen.

Wil je anoniem blijven? Geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden om je identiteit te beschermen. Alle communicatie via e-mail wordt vertrouwelijk en alleen door Barnaby gelezen.

Neem nog vandaag contact op en draag bij aan de rijke verzameling van Cruise Verhalen.